29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA KUTLANDI.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftandır. Samimî ve meşru olmak şartıyla, her fikre hürmet ederiz. Her kanaat bizce muhteremdir. Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlu olsun.

Okulumuzda Sosyal Bilgiler öğretmenimiz İshak BENLİ koordinartörlüğünde gerçekleştirilen programla çocuklarımıza cumhuriyet değerleri anlatıldı. Programa katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin de bayramını tebrik ederiz.

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun...

28.10.2022 172

28-10-202228-10-2022