COVİD19 SALGINIYLA İLGİLİ TEDBİRLERİMİZİ ALDIK !

BİZ HAZIRIZ HAYDİ GELİN ÇOCUKLAR

Pandemi nedeniyle sancılı başlayan Eğitim Öğretim faaliyetlerine Okulumuz en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Özellikle bu dönemde Maske Sosyal Mesafe , Temizlik konularında en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Okulum Temiz Belgesi almak için gerekli hazırlıklarımızı tamamlayıp gerekli başvuruları yaptık. İşkurdan gelen personelimizle birlikte Temizlik konusunda ki hassasiyetimiz daha da arttı.

09.10.2020 270

09-10-202009-10-2020Pandemi nedeniyle sancılı başlayan Eğitim Öğretim faaliyetlerine Okulumuz en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Özellikle bu dönemde Maske, Sosyal Mesafe , Temizlik konularında en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Okulum Temiz Belgesi almak için gerekli hazırlıklarımızı tamamlayıp gerekli başvuruları yaptık. İşkurdan gelen personellerimizle birlikte Temizlik konusunda ki hassasiyetimiz daha da arttı. Okulumuzu bilgilendirme afişleri yapıştırmalar , pandemi ile ilgili gerekli uyarılarla donattık. Kurum Personelini bilgilendirdik. sınıflarımızı düzenledik...